Ben jij klaar voor wat komen gaat?

Bekijk de video hierboven om te zien wat ik bedoel.

20+

Jaar ervaring

2000+

Tevreden klanten

100%

Garantie

Binnenkort: Wees Voorbereid Blueprint

“De meest complete cursus specifiek gericht om jou meer zelfredzaam, zelfvoorzienend en weerbaar te maken, onder alle

omstandigheden, o.a. gebaseerd op lessen uit de Special Forces”

Ik wil op de hoogte worden gehouden

Oorlog in Europa.

Financiële recessie. Extreme inflatie. Oplopende prijzen. 

Gas tekorten. Blijvende druk op de zorg.

Onderbezetting bij alle instellingen en organisaties. 

Watertekort en extreme droogte.

Klimaatverandering. 

Politieke en sociale onrust.

Machtsverschuivingen.

Oorlog in Europa.

Financiële recessie. Extreme inflatie. Oplopende prijzen. 

Gas tekorten. Blijvende druk op de zorg.

Onderbezetting bij alle instellingen en organisaties. 

Watertekort en extreme droogte.

Klimaatverandering. 

Politieke en sociale onrust.

Machtsverschuivingen.

Nu de COVID-19 crisis achter de rug lijkt, dachten we dat we het zwaarste hadden gehad. 

cursus wees voorbereid

De realiteit is alleen: het ergste komt nog

Met zoveel crises tegelijk zijn veel mensen angstig, ongerust en gestresst over wat de toekomst gaat brengen. Als er een tijd is om jezelf en dierbaren voor te bereiden op deze snel veranderende wereld, dan is dat nu. 

cursus wees voorbereid

De realiteit is alleen: het ergste komt nog! 

Met zoveel crises tegelijk zijn veel mensen angstig, ongerust en gestresst over wat de toekomst gaat brengen. Als er een tijd is om jezelf en dierbaren voor te bereiden op deze snel veranderende wereld, dan is dat nu. 

“By failing to prepare, you are preparing to fail”

Benjamin Franklin


Waarom dan?


Er zijn momenteel meer dreigingen en onzekerheden dan ooit tevoren. Of het nu gaat om het verliezen van je baan tot een extreem noodlot zoals een wereldwijde oorlog en alle andere rampen ertussen.  

De overheid kan je bij zulke gebeurtenissen, maar heel beperkt of niet helpen. De noodzaak om voorbereid te zijn is nog nooit zo groot geweest, het is letterlijk van levensbelang! Nederland is een land waar mensen reactief zijn, mensen gaan pas reageren als het te laat is. Wees proactief en kom nu in actie voordat het te laat is!

“Herken jij jezelf hierin?” 1. “Ik merk dat ik angstig ben geworden door de oorlog in Oekraïne en de kans op (nucleaire) escalatie. Ik heb al wat extra eten en water opgeslagen, wat kan ik nog meer doen?”


 1. “Er gebeurt nu zoveel in de wereld en ik wil kunnen zorgen voor mijn familie als het misgaat, maar er is geen duidelijk stappenplan te vinden, waar moet ik starten?”


 1.  “Ik kan alleen maar angstaanjagende informatie vinden op internet over ‘prepping’, het is soms zo verwarrend en onduidelijk, ik mis gewoon een nuchtere, Hollandse aanpak”


Herken je jezelf hierin? Je bent in ieder geval niet alleen. Ik heb gemerkt dat er best veel mensen zijn die met bovenstaande vragen worstelen. Maar deze mensen zijn zich er in ieder geval bewust van, dat ze iets moeten gaan ondernemen.

Helaas zijn er veel zogenaamde “experts” die (waarschijnlijk) goedbedoelde adviezen geven, maar in werkelijkheid gewoon niet weten waar ze het over hebben. Hierdoor maken mensen, die zich willen voorbereiden, fouten en creëren ze voor zichzelf een vals gevoel van zelfredzaamheid en veiligheid. 

Daarnaast worden er allerlei spullen en gadgets aangekocht die, in de basis, vaak niet eens direct nodig zijn, zonde van je geld, zeker in deze tijd.


“Het goede nieuws is, op basis van mijn 20+ jaar kennis & ervaring en samen 

met andere specialisten, heb ik een complete, unieke en bewezen online cursus ontwikkeld, gericht op jouw specifieke situatie.”

Wees Voorbereid Derek

Door het volgen van deze online cursus zorg je voor: • Bescherming en Veiligheid

Voor jou en degenen van wie je het meeste houdt. Wetende dat jij & zij niet aan het lot zijn overgelaten als het noodlot toeslaat.


 • Peace of Mind

Als je er alles aan hebt gedaan om je zo goed mogelijk voor te bereiden, waarbij de kans op overleving zo groot mogelijk is, zorgt dit voor rust en minder angst.


 • Zelfvertrouwen Voor Het Leven

Neem nieuwe kennis tot je en leer nieuwe vaardigheden, waar je de rest van je leven plezier van hebt. Het zal je meer zelfvertrouwen geven om te juist te kunnen handelen in onverhoopte situaties, klein of groot.cursus wees voorbereid
“Als het noodlot toeslaat, is de tijd om voor te bereiden voorbij” 

Voor wie is deze cursus?  • Als je nog helemaal niets aan voorbereiding hebt gedaan. Leer alle essentiële informatie, in een overzichtelijke volgorde, op jouw eigen tempo, om de overlevingskansen van jezelf en je geliefden te vergroten.
 • Als je jezelf als “prepper” ziet en je al een tijd bezig bent om meer zelfredzaam, zelfvoorzienend en weerbaar te zijn. Ik garandeer je nieuwe kennis en vaardigheden zult leren waardoor een nog betere, schaalbare basis ontwikkeld.
 • Ook als je al begonnen bent met voorbereiden, deze cursus geeft je stap voor stap de juiste informatie om je voorbereiding verder uit te bouwen en laat je precies zien waar je nog aandacht aan moet besteden en wat je nog méér kunt doen!
 • Als je je beter wilt voorbereiden, omdat je ambitie hebt om te solliciteren bij Defensie, de Nationale Politie of andere geüniformeerde beroepen. Je leert namelijk nieuwe skills uit mijn eigen achtergrond, waardoor je en streepje voor hebt tijdens het selectieproces en de opleiding!
 • Als je veel reist en soms voor langere tijd in het buitenland verblijft, waar voorzieningen soms niet zijn zoals in Nederland of België en/of waar de veiligheidsrisico’s groter zijn.


Voor wie is deze cursus NIET?


 1. Als je niet zoveel geeft om jezelf en/of je geliefden en je vertrouwt dat de overheid jullie gegarandeerd zal helpen bij een grote ramp of crisis
 2. Als je denkt dat je er met een medisch setje, wat extra rijst, water en batterijen er wel bent, de “het-is-wel-goed-zo” mentaliteit hebt
 3. Als je angstig en onrustig wil blijven en niet wil genieten van het leven
 4. Als je geen nieuwe vaardigheden wil leren die op een dag jouw eigen leven kan redden of die van je geliefde, ook als het geen grote ramp of crisis betreft, maar bijvoorbeeld als je geliefde een hartstilstand of levensbedreigende bloeding heeft


Wat gaan we samen doen om ervoor te zorgen dat jij optimaal bent voorbereid?

Stap voor stap neem ik je aan de hand mee met door belangrijkste onderwerpen aan de hand van video's, presentaties en opdrachten. We starten met een persoonlijke risicoanalyse, planning, kennis & vaardigheden, lichamelijke & mentale gezondheid en uitrusting met de eerste focus op belangrijkste tijdperiode: de eerste 72 uur na een ramp. Deze periode is cruciaal.


Verder leer ik je hoe je water & voedsel op moet slaan, alles over een noodpakket, Every Day Carry (EDC), je grab bag (Bug Out Bag), energie, hygiene, warmte, zelfverdediging, mobiliteit, lange termijn planning, overlevingstechnieken en nog veel meer. Ook leer ik je om te gaan met extreme stress en dit om te zetten naar kracht, speciale ademhalingstechnieken die we binnen de Special Forces hanteren om optimaal te presenteren onder druk, hoe je fysiek en mentaal fit blijft, alles over het redden van levens onder de meeste moeilijke omstandigheden, het belang van gevarieerd voedsel (ook tijdens noodsituaties), hoe je bepaalde items kunt improviseren en hoe je onderweg of tijdens het reizen voorbereid blijft. 

Mijn aanbod:Mijn aanbod bestaat o.a. uit:

 • Extra bonussen zoals e-books waaronder: “Hoe gaan Special Forces om met stress?”, “72 uur checklist” “Medische voorraad checklist” en “30 tips voor een Warrior Mindset”.
 • Wees Voorbereid werkboek 
 • Online community 
 • Casestudies 
 •  Persoonlijke hulp
 • Online te volgen

Je wordt gratis lid van onze actieve online community waar jij wordt geholpen met al  jouw vragen. Verder organiseer ik regelmatig live coaching sessies

Volledig online en 24/7 per dag beschikbaar op je smartphone, tablet of laptop.  Daarnaast zijn er van elk onderwerp handige checklists en andere naslagwerken gemaakt, die je gratis kunt downloaden en uitprinten zodat deze altijd beschikbaar zijn.

Totale waarde €xxx

Nu voor €247 / 297

Mogelijkheid tot betalen in (4?) termijnen 

100% garantie

100% tevredenheidsgarantie 

Nog niet zeker? Geen probleem, je kan ook eerst even kijken of het iets voor jou is. Met de "Wees Voorbereid" garantie kan je 14 dagen kijken of het iets voor jou is. Is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan krijg jij je complete aankoopbedrag terug! Je loopt dus geen enkel risico.

Lees hier ervaringen van anderen

“De trainingen van Derek zijn levensreddend. Vrijwel direct na een trainingssessie heeft iemand uit ons team, een persoon zijn leven kunnen redden, door de juiste medische handelingen uit te voeren. Heel waardevol.”

Peter

“Wat een mooie ervaring was dit, door een zeer uitdagend programma en goede organisatie heb ik ontzettend veel nieuwe dingen geleerd die meteen toepasbaar zijn. Echt een must do cursus voor iedereen.”

Melissa

“Helemaal enthousiast, zojuist een hele interactieve en interessante workshop gevolgd door het team van Wees Voorbereid, waardoor ik nu veel beter ben voorbereid op de volgende grote crisis.”

Barbara
“Ons team heeft al enorm veel ervaring op het gebied van emergency & incident preparedness, maar door het unieke trainingsconcept van Derek hebben we weer een professionaliseringsslag kunnen maken, zeer inspirerend!”

Henrique

“De trainingen verzorgt door Wees Voorbereid zijn echt hands-on. Een echte aanrader.”

Chris

“Enorm leerrijke ervaring opgedaan tijdens een seminar van Derek, zeer professioneel en interessant door iemand met zoveel kennis en ervaring in tactical medicine.”

Kevin

Binnenkort beschikbaar! 

Wil jij op de hoogte worden gehouden wanneer deze cursus beschikbaar is? Schrijf je dan hier in. 

50%
Inschrijven