'Noodpakket voor thuis Masterclass'

Bespaar honderden euro's door je eigen noodpakket samen te stellen in plaats van deze kant-en-klaar te kopen. Eenvoudig laat ik je stap voor stap zien hoe je dit kan doen.

Verder leer ik je wat je nog meer kan doen om jezelf én je dierbaren vandaag nog beter voor te bereiden op een noodsituatie, zoals een langdurige stroomstoring of een cyberaanval


Je krijgt direct (gratis) toegang tot duidelijk instructie video’s die je op je smartphone, tablet of laptop kunt bekijken.


Juist nu is het belangrijk om voorbereid te zijn op een noodsituatie, in deze gratis mini-cursus leer je op een hele praktische wijze wat JIJ kunt doen. 


  • Leer hoe jij jezelf en je dierbaren eenvoudig maar effectief kan voorbereiden op een noodsituatie, zoals een langdurige stroomstoring
  • Leer waarom het juist NU zo belangrijk is om in actie te komen
  • Leer wat je nog meer kan doen, bijvoorbeeld hoe je een water en voedsel noodvoorraad aanlegt
  • Ontdek welke stappen je vandaag nog kan nemen om beter voorbereid te zijn dan gister
  • We gaan samen, stap voor stap, je eigen noodpakket samenstellen
  • Vijf duidelijke, no-nonsense instructie video's!


50%
Gratis aanmelden
 

Hallo, mijn naam is Derek en op basis van ruim 20 jaar kennis&ervaring uit onder meer de Special Forces van Defensie en als security & crisis consultant heb ik Wees Voorbereid opgericht.

Ik leer je persoonlijk en stap-voor-stap, op basis van unieke lessen, kennis en jarenlange ervaring uit onder andere de Special Forces van Defensie hoe jij je kan voorbereiden op een noodsituatie, zoals bij een cyberaanval, een langdurige stroomstoring of een andere noodsituatie!

Wees Voorbereid Derek de Vries

20+ jaar

Ervaring

1000+

Klanten

100%

Garantie

Meld je gratis aan , start vandaag!

De tips uit deze masterclass kun je direct vandaag toepassen om vandaag beter voorbereid te zijn op bijvoorbeeld en langdurige stroomstoring of ene cyberaanval.

50%
Aanmelden

Meld je gratis aan, start vandaag!

De tips uit deze masterclass kun je direct vandaag toepassen om vandaag beter voorbereid te zijn op bijvoorbeeld en langdurige stroomstoring of ene cyberaanval.

50%
Aanmelden
praktijktrainingen