Derek als spreker

Derek spreker
Na meer dan 16 jaar bij Defensie te hebben gewerkt als leidinggevende, Special Forces (SF)  medic, medewerker Bijzondere Opdrachten en met een reeks aan operationele uitzendingen naar diverse oorlogs- en crisisgebieden, kan Derek uit een scala van unieke ervaringen putten op het gebied van omgaan met (extreme) stress, presteren onder druk, leiderschap, weerbaarheid en zelfredzaamheid.  
Op basis van deze ervaringen heeft Derek praktische tools ontwikkeld die je in jouw dagelijks leven kunt toepassen waardoor je meer weerbaar zult worden en minder stress zult ervaren. Ook stelt Derek zich kwetsbaar op en deelt hij niet alleen zijn ervaringen op werkgebied, maar ook zijn levensverhaal, wat gaat over verwachtingen van anderen en kiezen voor geluk. Ook over het thema diversiteit & inclusiviteit deelt Derek graag zijn visie en perspectief. 

Wees Voorbereid Op basis van ruim 20 jaar kennis & ervaring bij onder meer de Special Forces van Defensie en als security & crisis consultant heeft Derek, Wees Voorbereid opgericht met als doel elke Nederlander unieke toegang te geven hoe je jezelf en je dierbaren het beste kunt voorbereiden op een noodsituatie zoals een incident, ramp of crisis. Dit doet Wees Voorbereid door het aanbieden van diverse online cursussen maar ook offline trainingen.  

Met zijn indrukkende levensverhaal en op verschillende thema's weet hij als geen ander om het publiek te raken en inspireert & motiveert hij anderen om te kiezen voor geluk!

Boost je bedrijf, event, instelling, of organisatie met Derek de Vries!


Interesse?

Neem contact op!

Derek te gast bij Scherpschutters

Bekijk de podcast van Scherpschutters waar Derek recent te gast was