Wees Voorbereid Blueprint

“De meest complete online cursus specifiek gericht om jou voor te bereiden op een noodsituatie, onder alle 

omstandigheden, o.a. gebaseerd  op lessen uit de Special Forces”

Ja, ik wil dit!


Wees Voorbereid Blueprint

“De meest complete online cursus specifiek gericht om jou voor te bereiden op een noodsituatie,

onder alle omstandigheden, o.a. gebaseerd op lessen uit de Special Forces”

Oorlog in Europa. 

Financiële recessie. Extreme inflatie. Oplopende prijzen. 

Gas tekorten.

Watertekort en extreme droogte.

Klimaatverandering. 

Politieke en sociale onrust.

Machtsverschuivingen.

Oorlog in Europa.

Financiële recessie. Extreme inflatie. Oplopende prijzen. 

Gas tekorten.

Watertekort en extreme droogte.

Klimaatverandering. 

Politieke en sociale onrust.

Machtsverschuivingen.

Er speelt momenteel erg veel in de wereld en dit zorgt voor onrust in de maatschappij.

cursus wees voorbereid

Met zoveel crises tegelijk zijn veel mensen angstig en ongerust over wat de toekomst gaat brengen. Als er een tijd is om jezelf en dierbaren voor te bereiden op deze snel veranderende wereld, dan is dat nu. Zorg dat jij en je dierbaren goed zijn voorbereid op welke noodsituatie dan ook!

cursus wees voorbereid

Met zoveel crises tegelijk zijn veel mensen angstig, ongerust en gestresst over wat de toekomst gaat brengen. Als er een tijd is om jezelf en dierbaren voor te bereiden op deze snel veranderende wereld, dan is dat nu. Zorg dat jij en je dierbaren goed zijn voorbereid op welke noodsituatie dan ook!

“By failing to prepare, you are preparing to fail”

Benjamin Franklin

“Herken jij jezelf hierin?” 1. “Ik merk dat ik angstig ben geworden door de oorlog in Oekraïne en de kans op escalatie. Ik heb al wat extra eten en water opgeslagen, wat kan ik nog meer doen?”


 1. “Er gebeurt nu zoveel in de wereld en ik wil kunnen zorgen voor mijn familie als het misgaat, maar er is geen duidelijk stappenplan te vinden, waar moet ik starten?”


 1.  “Ik kan alleen maar angstaanjagende informatie vinden op internet’, het is soms zo verwarrend en onduidelijk, ik mis gewoon een nuchtere, gestructureerde, Hollandse aanpak”


Herken je jezelf hierin? Je bent in ieder geval niet alleen. Ik heb gemerkt dat er best veel mensen zijn die met bovenstaande vragen worstelen. Maar deze mensen zijn zich er in ieder geval bewust van, dat ze iets moeten gaan ondernemen.

Helaas zijn er veel zogenaamde “experts” die (waarschijnlijk) goedbedoelde adviezen geven, maar in werkelijkheid gewoon niet weten waar ze het over hebben. Hierdoor maken mensen, die zich willen voorbereiden, fouten en creëren ze voor zichzelf een vals gevoel van zelfredzaamheid en veiligheid. 

Daarnaast worden er allerlei spullen en gadgets aangekocht die, in de basis, vaak niet eens direct nodig zijn, zonde van je geld, zeker in deze tijd.


“Het goede nieuws is dat, op basis van mijn 20+ jaar kennis & ervaring uit o.a. de Special Forces van Defensie en samen 

met andere specialisten, ik een complete en unieke online cursus heb ontwikkeld, gericht op jouw persoonlijke situatie.”

Wees Voorbereid Derek

Door het volgen van deze online cursus zorg je voor: • Bescherming en Veiligheid

Voor jou en degenen van wie je het meeste houdt. Wetende dat jij & zij niet aan het lot zijn overgelaten als het noodlot toeslaat.


 • Peace of Mind

Als je er alles aan hebt gedaan om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een noodsituatie zoals een ramp of crisis, zorgt dit voor meer rust en minder angst.


 • Zelfvertrouwen Voor Het Leven

Neem nieuwe kennis tot je en leer nieuwe vaardigheden, waar je de rest van je leven wat aan hebt. Skills for life! Het zal je meer zelfvertrouwen geven om te juist te kunnen handelen in onverhoopte noodsituaties, klein of groot.cursus wees voorbereid
“Als het noodlot toeslaat, is de tijd om voor te bereiden voorbij” 

Voor wie is deze cursus?  • Als je nog helemaal niets aan voorbereiding hebt gedaan. Leer alle essentiële informatie, in een overzichtelijke volgorde, op jouw eigen tempo, om de overlevingskansen van jezelf en je geliefden te vergroten.
 • Als je jezelf als “prepper” ziet en je al een tijd bezig bent om meer zelfredzaam, zelfvoorzienend en weerbaar te zijn. Ik garandeer je nieuwe kennis en vaardigheden zult leren waardoor een nog betere, schaalbare basis ontwikkeld.
 • Ook als je al begonnen bent met voorbereiden, deze cursus geeft je stap voor stap de juiste informatie om je voorbereiding verder uit te bouwen en laat je precies zien waar je nog aandacht aan moet besteden en wat je nog méér kunt doen!
 • Als je je beter wilt voorbereiden, omdat je ambitie hebt om te solliciteren bij Defensie, de Nationale Politie of andere geüniformeerde beroepen. Je leert namelijk nieuwe skills uit mijn eigen achtergrond, waardoor je en streepje voor hebt tijdens het selectieproces en de opleiding!
 • Als je veel reist en soms voor langere tijd in het buitenland verblijft, waar voorzieningen soms niet zijn zoals in Nederland of België en/of waar de veiligheidsrisico’s groter zijn.


Wat gaan we samen doen om ervoor te zorgen dat jij optimaal bent voorbereid?

Stap voor stap neem ik je mee,  aan de hand van video's, presentaties en opdrachten, hoe jij je het beste kan voorbereiden op een ramp, crisis of een andere noodsituatie. 

Deze modules zijn onderdeel van de Wees Voorbereid Blueprint:

 • Introductie & Planning
 • De Basis
 • Rampen & Crises
 • De Eerste 72 uur
 • Every Day Carry (EDC)
 • Noodpakket (Bug In Bag)
 • Grabbag (Bug Out Bag)
 • Water
 • Voedsel & Koken
 • Energie & Brandstof
 • Hygiëne
 • Financiën
 • Lichamelijk & Mentale Gezondheid


Constant zal de online cursus worden aangevuld met nieuwe modules zoals veiligheid&zelfverdediging, reizen&onderweg, lange termijn voorbereiding, brand&brandveiligheid en ga zo maar door. Omdat je levenslang toegang blijft houden tot de cursus, krijg je dus ook kosteloos toegang tot deze nieuwe modules!


We starten met een persoonlijke risicoanalyse, planning, kennis &  vaardigheden, lichamelijke & mentale gezondheid en uitrusting met de eerste focus op belangrijkste tijdperiode: de eerste 72 uur na een ramp. Deze periode is cruciaal.


Verder leer ik je hoe je water & voedsel op moet slaan, alles over een noodpakket, Every Day Carry (EDC), je grab bag (Bug Out Bag), energie, hygiene, warmte, zelfverdediging, mobiliteit, lange termijn planning, overlevingstechnieken en nog veel meer. Ook leer ik je om te gaan met extreme stress en dit om te zetten naar kracht, speciale ademhalingstechnieken die we binnen de Special Forces hanteren om optimaal te presenteren onder druk, hoe je fysiek en mentaal fit blijft, alles over het redden van levens onder de meeste moeilijke omstandigheden, het belang van gevarieerd voedsel (ook tijdens noodsituaties), hoe je bepaalde items kunt improviseren en hoe je onderweg of tijdens het reizen voorbereid blijft. 

Tijdelijk aanbieding!

Aanbieding

Wees Voorbereid Blueprint

497,-
147,-
Tijdelijke korting!
 • Levenslang toegang tot onze Wees Voorbereid Blueprint online cursus
 • Levenslang toegang tot de Wees Voorbereid online community
 • GRATIS BONUS 1: Levenslang toegang tot de Medical First Responder - Basic online cursus t.w.v. 97 euro
 • GRATIS BONUS 2: Wees Voorbereid Startersgids t.w.v. 39,95
 • Betaling in termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

Wees Voorbereid Blueprint aangeschaft, en nu?

Na aanschaf ontvang je direct een email met inloggegevens tot de Wees Voorbereid Blueprint en kan je direct aan de slag!

Kan ik een refund krijgen?

Tot 14 dagen na toegang tot de online cursus kan je je geld terug krijgen. Je hebt dus een 100% niet goed geld terug garantie!

Hoe kan ik deze online cursus volgen?

Je kan deze online cursus volgen op de smartphone, tablet of laptop, 24 uur per dag, op je eigen tempo.

Wie of wat is Wees Voorbereid?

Wees Voorbereid is opgericht om Nederland meer zelfredzaam en weerbaar te maken en proactief voor te bereiden op een noodsituatie, bijvoorbeeld een ramp of een crisis of op kleinere schaal. Dit doen we door onze Wees Voorbereid Academy met online modules, trainingen, blogs, downloads en een online community. Wees Voorbereid is opgericht door Derek de Vries.